Workshops

Er is geen vaste workshop-avond, deze wordt in overleg met u ingepland. De kosten bedragen €35,- per persoon bij een groep vanaf 8 personen. Groepen van 25 tot 40 personen zijn ook mogelijk.

Een workshop pioenroos duurt het langste, soms wel 4 tot 5 uur en is dus heerlijk middag-vullend. Dikke dames heb je 3 uur minimaal voor nodig en vrolijke dieren tussen de 2 a 3 uur. Dikke dames en vrolijke dieren kan door elkaar/tegelijk al naar wat de personen zelf leuk vinden.

Dan is er nog Bob Ross-landschaps-schilderen: samen met de organisatie wordt een mooi tafereel gekozen en deze gaan we met ons allen tegelijk schilderen stap voor stap. Hierbij moet u rekening houden met 3 a 4 uurtjes werken, soms langer wanneer er veel details in het schilderij komen.

Bij alle workshops wordt veel rondgelopen om te helpen, zelfs bij het landschaps-schilderen.

Wat betreft de locatie: op locatie komen (bijv. huiskamer, zaaltje of verwarmde en goed verlichte schuur) is mogelijk of u kiest ervoor dat wij voor u een locatie regelen al dan niet met bijvoorbeeld een high tea erbij. Daarvoor wordt dan een meerprijs afgesproken.