Wie ben ik?

Even voorstellen….

Juuls Artwork bestaat uit één persoontje en dat persoontje ben ik, Judith Woordes-Scheepers. Al vanaf mijn allereerste herinneringen ben ik creatief bezig geweest. Tekenen en schilderen waren mijn twee grote hobby’s. Als men mij op 9-jarige leeftijd vroeg wat ik later wilde worden zei ik waarschijnlijk: “Kunstenares!

Gaaf… (er is geen ander woord voor) dat ik dat dan nu ook ben geworden.

Wat ik u kan bieden kunt u terugvinden op deze site. Mij zult u niet snel horen zeggen: “Dat kan ik niet” Mocht uw creatieve geest iets bedacht hebben terwijl uw handen dat niet kunnen uitvoeren dan zult u merken hoe makkelijk ik uw ideeën oppik en hoe leuk het is om samen tot een gewenst eindresultaat te komen. Uiteraard kan ik mijn persoonlijke creativiteit gebruiken voor een originele uitvoering van een opdracht.

 

Judith Woordes-Scheepers